Fisioterapi yang memenatkan

01:07:00

    Assalamualaikum...

Sebenarnya saja buat nukilan untuk diri sendiri. Tak pernah sangka nak jadi begini. Ingatkan panas hingga ke petang tapi hujan di tengahari ☔☔ payung pun xdan sedia hahh...
          Bila datang fisioterapi ja mesti badan sakit macam2 buat ha. Memang bosan giler2 xpayah cakap la. Pernah juga mintak discaj dari pengajar fisioterapi tp xdapat sebab diorang nak kak fiza boleh berlari mcm dulu. Hermm xterkata apa la sbb mmg xleh nak lari lagi





Nasib badan, kawan ramai org2 berusia
cuma yg seronok tu semua positif ja

Sebab tu la kalo pergi fisioterapi ja mesti
sakit2 badan, sakit paha. Kalau makcik2 or pakcik2 buat apa dalam 5minit siap tapi kak fiza kena 30minit, makcik2 pakcik2 xkena buat sit up tapi kak fiza kena, tekan tubi la dan macam2 lg. Serupa masuk training askar lg dah cuma xmaw dok naik otot pun, maw ada muscle 6ketul kt perut tu baru puashati kot tp nak wat mcm mna senaman p mcm mna pn maintain mcm tu gk 🤗🤗🤗


Rindu yang tak pernah padam
wlu sesaat buat ank kembar mama 😭
Al-fatihah utk Muhammad Fawwaz bin Muhammad Firdaus & Muhammad Haffaz bin Muhammad Firdaus




You Might Also Like

0 comments

recent posts

Pengunjung Dari

Subscribe